It-systemer

Informationer vedr. DdB's IT-systemer.

På disse sider er mulighed for at få de sidste nye information om DdB's IT-systemer, samt at hente de seneste opdateringer.

DdB's IT-systemer består af 3 programmer: Foreningsprogrammet, Medlemsprogrammet og Sektionsprogrammet. De bliver alle 3 kort gennemgået i det efterfølgende.

Foreningsprogrammet

Programmet anvendes i alle foreninger under DdB til at styre afviklingen af kapflyvningssæsonen. Det anvendes til bla. vaccinationer, kapflyvninger, indleveringer, medlems- og foreningsregnskab. Programmet kan beregne resultater og holde styr på mesterskaberne. Det er integeret med DdB's sekretariatetsystem, sektionsprogrammet, medlemprogrammet og de elektroniske systemer.

Medlemsprogrammet

Det kan anvendes af det enkelte medlem hjemme. Programmet er integreret med foreningsprogrammet. Inden sæsonen tilrettes foreningsprogrammet og det uploades til medlemsprogrammet. Med medlemmets vaccinerede, aktive duer, kapflyvningsplaner og priser. Medlemmet kan så i ro og mag derhjemme, uge for uge, udvælge de duer der skal deltage på den enkelte kapflyvning. Og overføre det til foreningsprogrammet.

Medlemsprogrammet koster kr. 300,- pr. medlem.

Sektionsprogrammet

Programmet anvendes i næsten alle sektioner under DdB til at resultatberegning og styring af mesterskaber. Det er integeret med foreningsprogrammet.

Udstillingsprogrammet

Programmet kan anvendes af alle der arrangerer udstillinger. Det letter hele arbejdet betydeligt og indeholder følgende funktionalitet:

Generelle udstillingsoplysninger
Valgfri klasseopdeling
Klassebeskrivelse
ES-due håndtering
Regnskab
Automatisk burnr-tildeling
Katalog i A4 og A5
Burlister
Integration til Word
Export til Access

Programmet kan bestilles på Sekretariatet og koster kr. 750,- + moms og porto. Programmet leveres med en "Kom godt igang"-manual.